Foto galerija

Video kutak

Dokumenti

Donatori

 

Dobrodošli

Udruženje žena Romkinja (UŽR) “BOLJA BUDUĆNOST” je registrovano kao lokalna, neprofitna nevladina organizacija koja je vaspitno-obrazovnog i socijalno-humanitarnog karaktera.

Pročitaj više...
Srijeda, 27 Februar 2019 09:39

Opšta ženska zadruga "Bolja budućnost" Tuzla primjer dobre prakse u razvoju ženskog poduzetništva

Predstavnik Udruženje žena Romkinja „Bolja budućnost“ grada Tuzla  jedan od panelista na stručnoj konferenciji "Perspekive razvoja socijalnog poduzetništva u BiH"

Cilj dvodnevne konferencije je inicirati procese uspostave institucionalnog okvira i razvoja sistema socijalnog poduzetništva na svim nivoima u BiH. Pored toga, cilj je i promocija socijalnog poduzetništva kao društvenog angažmana u rješavanju socijalnih i društvenih izazova i problema u BiH društvu.

Na konferenciji će se razmijeniti iskustva i najbolje prakse iz zemalja Europske unije (EU), trenutno stanje u oblasti legislative socijalnog poduzetništva u BiH, rad socijalnih poduzeća koja djeluju u BiH, odnosno njihovog viđenje sistema socijalnog poduzetništva u BiH.

 

Konferencija se realizira u okviru projekata “Doprinos organizacija civilnog društva razvoju socijalnog poduzetništva“ kojeg financira Europska unija a implementiraju

pogledano 521 puta
+387 35 298 001

Adresa

Hadži Hasan age Pašića bb
Hadži Hasan age Pašića bb
75000 Tuzla
75000 Tuzla
Bosna i Hercegovina
Bosna i Hercegovina

Radno vrijeme

Ponedeljak - Petak
Ponedeljak - Petak
08:00 - 17:00
08:00 - 16:00
Vikend
Vikendom ne radimo