Foto galerija

Video kutak

Dokumenti

Donatori

 

Dobrodošli

Udruženje žena Romkinja (UŽR) “BOLJA BUDUĆNOST” je registrovano kao lokalna, neprofitna nevladina organizacija koja je vaspitno-obrazovnog i socijalno-humanitarnog karaktera.

Pročitaj više...
Srijeda, 14 Avgust 2019 09:41

Poziv za konsultanta/icu za izradu publikacije u sklopu projekta

 U okviru regionalnog projekta “Sprovođenje normi, mijenjanje stavova”, koji finansira Evropska unija, a provodi UN Women, Udruženje žena Romkinja „Bolja budućnost“ grada Tuzla kao implementacijski partner pod granta „Koristimo dostupne mehanizme kako bismo se zaštitili od nasilja i diskriminacije“ raspisuje:  Poziv za konsultanta/icu za izradu publikacije u sklopu projekta   

 Pozadina zadatka: U okviru regionalnog projekta “Sprovođenje normi, mijenjanje stavova”, koji finansira Evropska unija, a provodi UN Women, Udruženje žena Romkinja „Bolja budućnost“ grada Tuzla kao implementacijski partner provodi grant „Koristimo dostupne mehanizme kako bismo se zaštitili od nasilja i diskriminacije“ u periodu od 01.Juna 2018 do 30.Septembra 2019.godine.  Sveukupni cilj projekta je „Bolji pristup i poboljšanje pružanja usluga za žene iz manjinskih i ugroženih skupina“. Aktivnosti projekta  se provode u partnerstvu između aplikantskog udruženja “Bolja buducnost” Tuzla,  Udruženja “Romska djevojka-Romani ćej” iz Prnjavora  i Omladinska romska inicijativa „Budi mi prijatelj“ iz Visokog. Projekat na lokacijama Tuzle, Prnjavora i Visokog targetira žene koje dolaze iz skupina u nepovoljnom položaju, muškarce i mladiće te lokalne razine institucije vlasti. U cilju predstavljanja rezultata projekta planirana je izrada i dizajn publikacije u kojoj će se predstaviti implementirane aktivnosti i postignuti rezultati u sklopu projekta.

 

Cilj zadatka:  Osnovni cilj zadatka  je izrada i dizajn publikacije u kojoj će se predstaviti implementirane aktivnosti i postignuti rezultati u sklopu projekta.

 

Dužnosti i odgovornosti konsultanta/ice: 

 

  • Prikupljanje i analiza informacija o aktivnostima i postignutim rezultatima projekta od strane provedbenog partnera i lokalnih projektnih partnera.
  • prijedlog dizajna
  • prevod na engleski jezik sadržaja publikacije

 

Trajanje i vrijeme zadatka:

 

Planirani rok za izradu publikacije je 31.08.2019

Zadatak počinje od dana odabira kandidata/kinje za izvođenje zadatka.

 

Sadržaj prijave:

 

Prijave moraju biti na b/h/s jeziku, a podrazumijeva sljedeće:

 

  • CV aplikanta koji sadrži kvalifikacije, iskustvo i kompetencije;
  • Ponudu

 

Prijave treba dostaviti najkasnije do 16.08.2019. godine do 16:30h na e- mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. , sa naslovom: " Prijava za konsultanta/icu“.Samo uži izbor kandidata/kinja će biti kontaktirani. Kandidati/kinje koji ne budu kontaktirani do 19.08.2019. godine nisu ušli u uži izbor.

 

Procedura plaćanja:

 

Sa konsultantom/icom će biti zaključen odgovarajući ugovor koji uključuje  troškove angažmana nakon obavljenog posla i ispunjavanja ciljeva zadataka. Naručilac snosi troškove printanja i distribucije dokumenta, te zadržava pravo daljeg korištenja djela.

 

 

Zahvaljujemo na Vašem interesu.

 

 

Tuzla, August 2019. godine

 

 

 

 

 

pogledano 370 puta
+387 35 298 001

Adresa

Hadži Hasan age Pašića bb
Hadži Hasan age Pašića bb
75000 Tuzla
75000 Tuzla
Bosna i Hercegovina
Bosna i Hercegovina

Radno vrijeme

Ponedeljak - Petak
Ponedeljak - Petak
08:00 - 17:00
08:00 - 16:00
Vikend
Vikendom ne radimo